Monday, July 23, 2012

Reis bronnitud! Welcome to Thailand

Täna oli see päev kui sai langetatud otsus ning broneeritud 17. päevane puhkusereis, sihtkohaks Tai ning Phuketi saar.

Esmakordselt mõtlesime eksootilisele reisile kevadel, siis kaalusime Dominikaani Vabariiki, kuid kuna sinna pakettreise väga ei tehta, siis sai laupäeval reisibüroos pakkumisi lähemalt uudistamas käidud. Üsna ruttu oli selge, et hoopis Tai oleks ideaalne koht, kuhu minna.
Kuigi lend ja hotell on kinni juba pandud, siis reisikaugetele inimestele tuleb igasuguseid ootamatuid üllatusi igal sammul. Näiteks tuleb maksta viisa eest veel lisaks 30 € / inimene, reisikindlustus, transfeer lennujaamast hotelli ning sada muud asja ja kuna mul pass juba aasta kehtetu, siis tuleb muidugi ka see uuesti teha.

Tegelikult läksime seekord laisemat teed pidi (valides pakettreisi) ning foorumite järgi maksame päris korralikult peale, siiski on meie eesmärk puhata sajaga välja ning võtta asjast kõik, ilma, et peaks muretsema öömaja leidmise või sellega kaasnevate ebameeldivate üllatustega. Valitud hotell on vähemalt videote ja piltide järgi imeline, eraldatud poolsaarel, oma isikliku ranna ning mitme suure basseiniga:

Eks ma jooksvalt veel kirjutan, mis vahepeal uudist ja hiljem saab kindlasti ka pildilugu.
Seega, nüüd tuleb loota, et saan töölt ikka vabaks selle aja ning nautida oma senise elu kõige vingemat puhkust. November - tule!

No comments:

Post a Comment