Sunday, May 15, 2011

Elame ju vaid korra ehk heietusi minevikust

Täna vestlesin oma kalli sõbrannaga, kellega me elus rohkem kui korra midagi hullumeelset ette oleme võtnud, neist suurim ja meeldejäävaim oli aga umbes-täpselt 5 aastat tagasi osalemine sisustussaates "Lihtsalt ja odavalt" mille endalegi üllatuseks lõpuks kinni panime.

Sinna sattusime muidugi nagu ikka väga eriskummalisel põhjusel ja suuremalt jaolt "ärategemise" eesmärgil, sest eelnevalt oli seal osa võtnud meie klassiõed ja ometigi oli vaja ju neile pähe teha. Kuna aga kogu see ettevõtmine muutus hetkega puisest töötegemisest ülilõbusaks olemiseks, siis oli lausa kahju, et remont kestis vaid 3 päeva ning seetõttu tekkis tohutu soov oma grupp (hooaeg oli jaotatud kolmeks grupiks, kus igas osales 4 paari) võita ja finaali jõuda

Esimene korter oli siis selline (vasakul enne ja paremal pärast):Meie suureks rõõmuks nii see ka läks ja silme ees terendas juba palju suurem eesmärk, kui vaid kellestki parem olla, sest auhinnaks oli reis moemekasse Milanosse, mida veel kaks neidu tahta sooviks?

Teise korteri kujundamisel oli meil juba rohkem raha kulutada ning lisaks oli ehitusaeg pikem. Esimesel korral oli siis 2690 EEK ja 3 päeva, finaalis juba aga 5380 EEK ja 8 päeva, samas oli ka remonditav tuba oluliselt kehvemas seisus.

Eriti ebavõrdne tundus olukord siis, kui selgus, et teised finalistid said oluliselt paremas seisus toad, üks neist oli täiesti uues elamus, teine väike Lasnamäe tuba. Meile sattus aga vanalinna korter, kus seinas laiutas pragu ja remonti polnud seal juba paarkümmend aastat tehtud. Kuid see ei morjendanud meid.

Mõlemas korteris kasutasime sarnast stiili, mis mulle on väga meelepärane, minimaalses koguses toone: hele toon + tume toon + üks värv ja püstitriibuga lahendatud tapeet. Minu meelest oli tulemus väga shikk.

Finaali ja ühtlasi ka meile võidu toonud tuba oli selline:
Ja pärast:
Tegelikult võiks ma sellest rääkima jäädagi, sest kogu see kogemus oli väga eriline ja jättis mulle ainult positiivse emotsiooni. Praegugi imestan, et me sellega hakkama saime, tänasel päeval ei saaks selle raha eest pooltki midagi nii vinget teha kui toona ja tuleb tunnistada, et ka 5 aastat hiljem tundub tulemus päris hea.

No comments:

Post a Comment