Tuesday, December 14, 2010

Naljanurk: Osta suur lumehang!

Kel kodus lund veel vähe või lastele kelgumäge tarvis, siis kiirustage, sest Osta.ee-st on võimalik võileivahinnaga soetada endale lumehang!
Lisaks on müüja väga aldis vastama kõigile küsimustele, parima valiku panen ka siia:

Küsimus: Kui kaua garantii kehtib?
Vastus: Hoiustatult suletud keskkonnas temperatuuril alla 0C kehtib garantii 6 kuud! Garantii kehtib värvusele ning massile ega laiene mõõtmetele, mis aja jooksul võivad väheneda.

Küsimus: Millise firma toodang see on?
Vastus: Taevataat & Sõbrad Co. Ltd.

Küsimus: Kas antud tootes võib sisalduda ka defekte ehk nn kollast lund?
Vastus: Defekte võib esineda kuid need lapime koha peal kenasti ära. Defektne lumi eemaldatakse labidaga ning asemele tuuakse korralik ja kvaliteetne kraam.

Küsimus: importlund ka müüte?
Vastus: Suur osa antud lumest ongi imporditud Soome lahe vetest.

Küsimus: Palju SmartPostiga Padaorru saatmine maksma võib minna? Kas on kindel, et lumme mõnd poole tunni jalutuskäigu kaugusel elavat naabrit , koos autoga, kogemata jäänud pole? Kahju, et Osta.ee lepingutingimused ei luba kontaktandmeid avaldada, tahaks seda harvaesinevat valget lund täitsa vaatama tulla.
Vastus: Tere! Kahjuks Padaorgu Smartpostiga saata ei ole võimalik kuna seni ei ole seal avatud veel SmartPosti automaati. Lumi on puhas naabritest ja autodest. Mingeid ebameeldivaid üllatusi hangest välja tulla ei tohiks.

Küsimus: Tere, vabandused juba ette, ei taha kellegi aususes kahelda, kuid kas tegu on originaal mitte piraatkaubaga ja on omandatud ausal teel (riik maksud saanud jne), on teil võimalik päritolu ja omandiõigust tõestada.Tänan.
Vastus: Tere! Lõhutud lumelabida pealt, mis kulus lumehange kokku kuhjamisele, on makstud riigile kõik maksud. Hange kokkuajamiseks on kasutatud ainult orjatööjõudu ning mingeid muid kulusid ja tulusid hange loomisega kaasanud ei ole. Päritolu ja omandiõigust saate kontrollida Taevataadi käest otse. Tal peaks hangest ajaloost ja lume hulgast päris hea info olemas olema.

Küsimus: Kas hange/hangu täitematerjaliks on ümaramad helbed või nurksemad helbed? Kas hang taastab peale kasutamist oma esialgse kuju?
Vastus: Hang sisaldab täitematerjalina pea kõiki lumehelveste tüüpe. Tegemist on lumehange versiooniga 1.2. Hange taastumist peale kasutamist on loota versioonis 2.0 mille turule toomine on antud hetkel teadamata ajaks edasi lükatud.

Küsimus: Kuidas oleks lood alla laskmisega öösel?
Vastus: Võite pöörduda perearsti poole, ta suunab Teid edasi spetsialisti jutule.

Küsimus: Antud toode on hindamatu väärtusega ja tuleks Unesco pärandite jms kaitse alla võtta! Tulen ja aheldan ennast homme antud lumehunniku külge protesti eesmärgil!
Vastus: Ahelate kinnitamisega võib probleeme tekkida, nii kõva see hang veel ei ole. UNESCO maailmapärandi nimekirja kandideerimine oleks aga suurepärane idee! Oksjoni võitjal on võimalik see idee ka realiseerida ning seejärel hange vaatamiseks tasulisi ekskursioone korraldada!

No comments:

Post a Comment