Monday, December 27, 2010

Tormilised jõulud

Kui muidu ei tajukski aja kiiret voolu, siis just pühad on need, mis selle meelde tuletavad. Elame ju jaanipäevast jõuludeni ning vastupidi, kui üks möödas, tuleb järgmist ootama hakata ja tegelikult ei jõua sedagi teha, sest nad vahetuvad nõnda ruttu.

Sel aastal olid meil väga liikuvad jõulud, kahe päeva jooksul sai pea veerand Eestit koos Scarlettiga läbi tuisatud. Reedel alustasime Lääne- Virumaalt ning lõpetasime Mustamäel, pühapäeva hommikupooliku veetsime Kiisal ning õhtu Viimsis, vanemate juures.

Ka ilm ei hellitanud, juba nädala alguses lubati, et pühad tulevad sel korral tuisused, kuna Eestisse jõuab selleks ajaks tsüklon Scarlett. Reede oli täitsa selge ja tuulevaikne, kuid õhtul hakkas ilm tuure koguma, mis päädis laupäeval ja pühapäeval korralikku mürgliga. Õnneks saime oma sõidud ilma suuremate probleemideta tehtud.

Kõige toredam jõulupidu toimus vanemate juures, sest sinna tuli ka jõuluvana, viimane kord käis ta siis kui me õega olime õige pisikesed, vast mingi 6 aastased. Muidugi kõige rohkem pakkus see rõõmu vennale, kelle jaoks oli see esimene kord. Kui alguses pelgasime, et äkki ta hakkab kartma, siis reaktsioon oli hoopis vastupidine, lõpuks tantsisid, laulsid ja trallitasid juba kõik!

Lõpuks kui koju jõudsime oli küll selline tunne, et nüüd ei tahaks pikka aega kuhugi minna, seetõttu on hetkel jõus ka plaan, et aastavahetuse veedame kodus. Ühtlasi oleks see ka hüvastijätupidu meie üürikorteriga, kust me uue aasta alguses välja kolime ning ajutiselt tagasi elukaaslase vanemate juurde läheme.

No comments:

Post a Comment