Thursday, November 11, 2010

Faktid elust enesest 3.osa

Olen nüüd jõudnud OMG facts lehe lugemisega "lõpuni", mis tegelikult tähendab, et kõik vanad on loetud, kuid kuna sinna lisandub neid iga päev juurde, siis ei saagi päris lõpuni neid kunagi lugeda. Seega edastan järgmise portsu valitud faktidest. Minu eelmised väljavalitud on hähtavad siin: Faktid elust enesest ja Faktid elust enesest 2. osa

Baby giraffes fall 5-6 feet to the ground when they are born.
Kaelkirjaku poeg kukub sündides umbes 1,5m kõrguselt.

In the past ten years, the median bra size in the U.S. has increased from a 36C to a 36DD. Viimase kümne aastaga on Ameerika keskmine rinnahoidja suurus kasvanud 36C-lt 36 DD-le.

Surgeons operate better while listening to music. Kirurgid opereerivad paremini kui nad kuulavad samal ajal muusikat.

Honey is the only food that does not spoil. Honey found in the tombs of Egyptian pharaohs has been tasted by archaeologists and found edible. Mesi on ainus toit, mis kunagi ei aegu. Mett on leitud Egiptuse vaaraode haudadest, seda maitsnud arheoloogid kinnitasid, et see on endiselt söödav.

Air Force One is not called Air Force One unless the President is on it. Ameerika presidendi lennuk Air Force One kannab seda nime ainult siis kui president on pardal.

Humans have the largest penis of all primates. Inimesel on primaatidest kõige suurem peenis.

In Ancient Rome, crowds used the thumbs-up sign to the encourage the winning gladiator to actually kill his opponent. Vanas-Roomas, näitas publik pöial üleval märki, julgustamaks võitval gladiaatoril vastast tapma.

The lowest grossing film of all time only made $30. Maailma vähim teeninud film kogus vaid 30 $.

There were 42 known assassination attempts on Adolf Hitler. Teadaolevalt tehti Adolf Hitlerile elu jooksul kokku 42 tapmiskatset.

President Rutherford B. Hayes was the first president to use a phone. His phone number was simply 1. President Rutherford B. Hayes oli esimene president, kes kasutas telefoni. Tema telefoninumber oli 1.

In the state of Georgia, all sex toys are illegal. Georgia osariigis on kõik seksilelud illegaalsed.

Your hair is dead. (Once the hair emerges from the follicle, there is no more biochemical activity inside it. There is no method for “healing” damaged hair – you either artificially add moisturizers and conditioners to hide the damage, or you simply cut it off.). Juuksed on surnud (kui juuksekarv väljub naha alt, siis ei toimu temas enam biokeemilist aktiivsust. Pole olemas meetodit, mis kahjustatud juukseid parandaks, sa kas kasutad erinevaid aineid, et seda peita või lõikad lihtsalt ära).

False eyelashes were invented by a movie director. Kunstripsmed leiutas filmilavastaja.

A flamingo eats with its head upside down. Flamingo sööb pea tagurpidi.

The cast of The Expendibles has “killed” a total of 1,593 actors throughout their film careers. And that´s not counting their kills in The Expendibles itself! Filmi "Palgasõdurid" näitlejad on oma eelnevates filmides kokku tapnud 1 593 näitlejat. Sealjuures pole selle arvu hulka loetud filmi "Palgasõdurite" enda tapmisi.

Top 5:
Dolph Lundgren – 632
Sylvester Stallone – 340
Jet Li – 231
Bruce Willis – 200
Jason Statham - 141

Men’s shirts and women’s shirts have buttons on opposite sides. Meeste ja naiste särkidel on nööbid erineval poolel.

The magic word “abracadabra” was originally used in an attempt to treat malaria. Maagilist sõna “abrakadabra” kasutati algselt, et ravida malaariat.

No comments:

Post a Comment