Monday, July 19, 2010

Summer summaarium ja õllearoom

Just nende Dagö loo sõnadega võib alustada seekordset sissekannet. Neljapäeval külastasime Õllesummerit, nagu ka eelmisel aastal jäi see meie ainsaks päevaks sellel festivalil ja kui aus olla, siis ega seal üle ühe päeva polegi enam midagi teha.

Ei tea, kas asi on masu`s või hakkabki kogu üritus ennast ammendama, igatahes väga niru on see seis seal. Võrreldes paari aasta taguse kava ja ala suurusega on järgi jäänud väga vähe, sellest ka kindlasti külastajate arvu langus.

Sel aastal külastasime summerit ka ainult ühel põhjusel: HIM, ülemaailmselt kuulus Soome rokkbänd. Tuleb tunnistada, et läksin kontserdit päris suurte ootustega kuulama/vaatama, samal ajal teades vaid viite nende popimat lugu ning ühteist nende tegemistest. Kui show algas, astus lavale ei keegi muu kui Johnny Depp, vähemalt mulle tundus esmapilgul nii, poleks arvanud, et nad Villega nõnda sarnased on.

Igatahes laulis ta oma laulud ääri-veeri ära (suur kivi Õllesummeri helitehniku kapsaaeda), sealhulgas kõik mulle tuttavad lood, sekka ka mõni tundmatu. Patt oleks kurta aga mingeid ülevaid emotsioone ei tekitanud, nalja pakkusid pigem tema jutupausid, millest suurt midagi aru polnud võimalik saada. Ja mina arvasin, et kõige logisevamat aktsendiga inglise keelt valdab Kimi Räikönen, võta näpust!

Kogu summerist jääb tänase päevani meenutama paistes silm, mille mingi mardikas mulle tekitada suutis. Ühel hetkel avastasin peeglist vaadates, et silmalaul on miskine must tükk, üritasin seda ära kraapida aga esimese korraga ei õnnestunudki, lõpuks sain tast ikka jagu. Sellega asi ununes, kuniks laupäevani, mil märkasin kerget punetust silmal, esmast ei osanud seda neljapäevase intsidendiga seostadagi ning kuna oli pulma minek, katsin punetuse meigi alla ilusasti ära, lootes, et küll üle läheb. Nii kergelt ma ei pääsenud.

Täna, viis päeva hiljem on silm juba päris paistes ning väike hirm põues, et mis teema sellega ikkagi on, teaks siis vähemalt, mis satikaga tegu oli aga eks aeg näitab. Silmaümbrus on juba kord selline õrn koht ja igasugune paistetus on kerge tulema.

No comments:

Post a Comment