Wednesday, August 25, 2010

Kuku-nunnuke Bilo saab 3!

Täna, 25. augustil on meie pisikese karvakera 3. sünnipäev, inimese aastates teeb see 18, seega igatpidi uhke ja tore päev.
Kui me ta saime, siis ta oli alles 3 kuune, mäletan nii hästi seda päeva, õues oli juba karge november ja nii kui ma ta sülle sain, siis teadsin, et ta on meie, nüüd ja igavesti. Puges mulle kohe kasuka sisse ja sinna ta jäigi. Nüüd juba pea kolm aastat möödas ja ikka ta tuleb ja poeb meile kaissu, vahepeal talle meeldis rohkem omaette olla, kuid viimasel ajal on ta eriti memmekaks muutunud.
Tegelikult on meie koeral koguni kaks nime Axl ja Bilo, mõlemad sai ta elukaaslase lemmik artistide Axl Rose ja Bilo, Pete Doherty hüüdnime järgi. Viimast kasutame rohkem, sest see on suupärasem ja on üks ütlemata geniaalne koeranimi.
Bilole [piilo] on isegi lugu kirjutatud:

Meil on koos olnud nii palju lõbusaid ja lustakaid seiku ning iga õhtu kui me kolmekesi diivanil oleme, mõtlen kui palju mul on ikka vedanud, et nad olemas on. Nii hästi kui ka inimesed omavahel läbi ei saa, pakuvad kõige siiramat armastust ja sõprust just loomad. Nad teavad täpselt, millal sa vajad lohutust ja/või seltsi ning otsivad ruttu lepitust kui miski koerusega hakkama on saanud.

No comments:

Post a Comment