Sunday, October 17, 2010

Vaheldust argipäeva ehk Chattroulette

Eile õhtul toimus minu sünnipäeva järelpidu, mis tegelikult kujutas endas ühte sushiõhtut koos lapsepõlve sõbranna ja tema elukaaslasega.

Peale söömist istusime maha ja mängisime Aliast, mis on erilise väärtusega, sest viimati mängisime seda sõbrannaga koos rohkem kui kümme aastat tagasi. Need samad kaardid ja nupud, mida me nii usinalt noorena käes hoidsime tekitasid uskumatu nostalgia tunde.

Mingil hetkel vajusid mehed teise tuppa ja meie mõtlesime vahelduseks netiavarustesse sukelduda, olen ka varem rääkinud sellisest internetileheküljest nagu Chattroulette, kus inimesed üle maailma suhtlevad omavahel veebikaamera kaudu ja sa kunagi ei tea, kes su vestluskaaslaseks satub.

Ütlen kohe ära, et rahvast liigub seal palju ja seltskond on väga-väga kirju, kuid neid kellega pikemalt vestlema jääda on vähe. Mõne tunni jooksul tekkis meil vaid kaks pikemat vestluskaaslast, selle eest oli tegemist väga sümpaatsete tegelastega. Esimese peale sattusime suhteliselt kohe, tegemist oli noormehega, kes osutus türklaseks, kuigi välimuse järgi poleks seda kuidagi arvanud aga kahjuks pidid ta peagi lahkuma. See eest oli meil äärmiselt lõbus jutuajamine ja see ei jäänud märkamata ka meie elukaaslastele, kes vägisi kaadrisse tikkusid.

Sõbranna auks panen ta uue austaja pildi ka siia ;)

Järgmine tunnike möödus next nuppu vajutades, sest ennast rahuldavad mehed, vanad kortsus onukesed ja ilmselgelt lapseeas poisid ei tundunud kuidagi atraktiivsed vestluspartnerid. Samas tuleb tunnistada, et selles keskkonnas on väga oluline inimese väljanägemine, ning tundub, et naised on seal vägagi hinnas, sest meiega alustasid vestlust päris mitmed.

Teiseks jutukaaslaseks sai seltskond noori Inglismaalt, kellega sai räägitud nii jalgpallist kui ka muusikast, paraku oli kell juba nii palju tiksunud, et pikalt vestelda ei jaksanud ning lõpetasime oma värvikireva õhtu arvutis ära.

Kui aus olla, siis ma suhtusin esialgu sealsesse keskkonda mõningate eelarvamustega, mis osaliselt muidugi vastab tõele ja tõesti leidub igasuguseid imelikke aga neist on võimalik ruttu lahti saada. See eest võib sattuda aga täiesti toredate inimeste/seltskondade peale, kes ka tõenäoliselt puhtast uudishimust sinna sattunud on. Kõige hullem, mis juhtuda saab on see, et jääd lihtalt sõltuvusse sellest.

No comments:

Post a Comment