Thursday, February 2, 2012

Isiksuse test

Kuna viimasel ajal olen palju kuulnud sellisest asjast nagu isiksuse test, siis mõtlesin isegi ühe sellise ära teha, et juba huvi pärast teada saada, kes ma siis kokkuvõttes olen.

Küsimusi oli kokku 156 ja all on siis testi tulemus. Ma leian päris palju selliseid osi, mis tõesti minu puhul kehtivad, kuid samas on siin mõned küljed, mida ma nii omaks ei pea aga võib-olla on see kuskil peidus.

ENFJ
EKSTRAVERT-INTUITIIVNE-TUNDEINIMENE-OTSUSTAJA
(EIE – Eetilis-intuitiivne ekstravert)

ÜLDINE ISELOOMUSTUS

ENFJ tüüp on hea suhtleja, mõistev, salliv, lugupidav. Tunneb huvi selle vastu, mida teised mõtlevad ja tahavad, püüdes asju käsitleda vastavalt nende tunnetele ja arvamustele. Võib raskusteta esitada ettepanekuid, juhtida koosolekuid ja arutelusid. Ta on tundlik nii kiituse kui ka kriitika suhtes. Kiirgab sümpaatiat ja sõbralikkust. Ta pöörab palju tähelepanu sõbralike inimsuhete loomisele. On kohusetundlik ja distsiplineeritud pisiküsimuseski. ENFJ tüüp kaldub teisi imetlema. Suhtub lugupidavalt teiste arvamustesse. Kui tema ja teiste arvamused lähevad lahku, on tal usku kooskõla saavutamisse. ENFJ tüüp on valmis nägema võimalusi. Intuitsioon teravdab tema taiplikkust, perspektiivitunnet ja uudishimu. ENFJ tüüp on suhete fanaatik. Olles andekas inimsuhete alal, ta innustab teisi ja on innustatud teiste poolt. Ta suurepäraselt ergutab oma lähedasi tegutsema ja on õnnelik, kui partner sellele vastab. ENFJ armastab appi tulla ja on hoolitsev oma pere eest. Kuigi taoline hoolitsus võib vahest olla ülemäärane, teda tavaliselt armastatakse soojuse ja südamlikkuse pärast. ENFJ tüüpi inimest huvitub lugemisest. Tal on väljendusoskus, mida kasutab pigem suulistes kui kirjalikes esinemistes. Kõige rohkem sobivad talle tööalad, kus tuleb suhelda või luua inimeste vahel koostööd. Niisugusteks aladeks võivad olla õpetamine, nõustamine, inimeste teenindamine. Vähem sobivad täpsust nõudvad tööalad (näiteks raamatupidamine).

Kui keegi on huvitatud isiksuse testi tegemisest, siis seda saab täiesti tasuta teha SIIN.

No comments:

Post a Comment