Thursday, February 23, 2012

Libedasõit Männiku kärjääris

Vahelduseks miskit lõbusat ka meie Eestimaa talvest, kuna ta nii järjepidevalt külmetas, siis oli lootust, et saab väikest jääsõitu teha, kuna saartevahelist jääteed tõenäoliselt sel aastal ei tule, siis proovisime Männiku karjääri. Eelmisel talvel oli lund seal liiga palju ja seetõttu ligi ei pääsenud, seevastu üle-eelmisel sai nii mõned kiiremad ringid tehtud.

Ja nagu tellitult nägime juba sinna lähenedes autosid nii maa peal jälgimas, kui ka jääl kiiremaid ringe tegemas. Seal on kaks rada, üks, mis on ringiratast ümber saare ja teine lookleb tasaselt pinnal. Eelmisel korral tiirutasime ümber saare aga seekord võtsime tavalise raja ette, sest seal oli vähem autosid liikumas, kuid sellegi poolest ohtlikult palju. Nimelt pole väljasõidud ja piruetid kuigi haruldased, selle paarikümne minuti jooksul, mis me seal olime, nägime nii mõndagi väljasõitu, rääkimata sellest, et isegi sai külg ette sõidetud. Õnneks on lund vähe ja väike väljasõit tuulutab ainult lund üles, selleks, et miskit katki sõita, peab ikka väga õnnetult minema.

Ma ise seekord rooli ei kippunud, sest minu jaoks oli
liiklus liiga tihe ja pealegi oli palju ägedam väljast vaadata, kuidas autod mõnusalt kurve söövad. Küll aga tekitas kõhedust jää prõksumine, mis autode lähenedes eriti tunda andis. Aga nüüd mõned pildid:

No comments:

Post a Comment